Onafhankelijke sustainable en slow fashion merken die de idealen van een eerlijke wereld naleven, maar ook de schoonheid van jouw lichaam tonen. Deze sustainable labels hebben geen brandstores, maar etaleren hun collectie net zo waardig online of in een conceptstore in een grote stad. 

Voor de modeminnende minimalist die naast een bescheiden garderobe óók haar individualiteit wil uitdragen die bij de één chique zal zijn en bij een ander effortless, sereen of juist allemaal heeft M.o.M merken geselecteerd die je in andere brand list niet snel zult tegenkomen, omdat de merken kleinschalig en onafhankelijk zijn. 


Silk Laundry

€€€
Silk Laundry, tijdloze look
Dit Australische merk creëert klassieke ontwerpen geïnspireerd op de key pieces van je favoriete stijliconen. Met het gebruik van duurzaam geproduceerd zijde resulteert dit in minimalistische en tijdloze garderobe voor jou.  

Everlane
€€
Schermafbeelding 2019-03-06 om 12.33.12
Everlane heeft al een grote schare fans vanwege de gedeeltelijk lokale productie, de transparantie rondom deze productie en het aardige prijskaartje waarmee de overstap van een fast fashion label naar een duurzaam product zo gemaakt is. Ideaal voor de basics in je kast zoals een goede jeans, t-shirts, truien en schoenen.


Sisterhood
€€
Schermafbeelding 2019-03-06 om 12.47.45
Fleurige rokjes en zwierige jurkjes met prints die on-trend zijn
, maar waar je van kunt verwachten dat je ze de komende vijf jaar met fier draagt, zijn karakteristiek voor het label. Ben je iets rebelser van aard dan voel je wellicht iets voor de illustraties van uitgesproken feminine lijnen op de relaxed vallende t-shirts. Ook érg kenmerkend voor Sisterhood.

Shaina Mote
SHAINA MOTE

Jungle Folk
Schermafbeelding 2019-03-06 om 13.03.46 


Base Range 
Schermafbeelding 2019-03-06 om 13.05.01.pngAngela Roi
Schermafbeelding 2019-03-06 om 13.06.41