i am a kaleidoscope of identities and emotions continuously changing. sometimes i expand and other times i contract. we all do. but we all do it differently. some become softer after hardship, as others become more rigid within the same circumstances. in easy waters i can both find peace and conflict, you can too.

Ergens op de dag een moment in plannen om in dialoog te gaan met jezelf, op papier.  Juist als je druk bent met andere dingen en geen moment van rust hebt, is een check-in moment met jezelf een anker om mindful te zijn. Onder het mom van: ‘nu je hier toch bent, vergeet niet te genieten van dit moment.’

Hoe voel ik me nu?

Waar in mijn lichaam voel ik spanning? Kan ik die spanning loslaten?

Waar heb ik vandaag behoefte aan? (een klein succes, rust, gevoel van controle, plezier)

Hoe kan ik die behoefte voor mezelf invullen met de middelen en ruimte die ik nu heb?

 

 

 

Gepost door:motherofminimalists

Editor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s