“We are so many selves. It’s not just the long-ago child within us who needs tenderness and inclusion, but the person we were last year, wanted to be yesterday, tried to become in one job or one winter, in one love affair or in one house where even now we can close our eyes and smell the rooms. What brings together these ever-shifting selves of infinite reactions and returnings is this: There is always one true inner voice. Trust it.” Gloria Steinem; Revolution From Within

Een visuele vertelling van de ontdekkingsreis naar authenticiteit en volledige acceptatie van – nee, líefde voor jezelf. Wat laat je zien en wat houd je verborgen, en waarom? Welke fysieke delen roepen schaamte op, omdat ze ooit zijn beschaamd en in welke PARTS of SELF ben je thuis, veilig en zeker?

Één beeld van je lichaam hoe je het buigt, hoe je het aanraakt, is als een spiegel van je gedachten. Hoe jij jouw naakte lichaam toespreekt, weet alleen jij, maar er blijven echo’s achter in de plooien van je huid en die weergalmen van top tot teen.

 

“Nature forms us for ourselves, not for others; to be, not to seem.” Anais Nin

 

Gepost door:Daphny Griffioen

Editor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s