‘The merit of originality is not novelty; it is sincerity.’
– Thomas Carlyle

Aesop is een iconisch sustainable skincare label en één van M.o.M’s favorieten omdat de verzorgingslijn het epitome is van self care met waarden als kwaliteit, authenticiteit, integriteit en esthetiek hoog op de lijst.

De vormgeving van het label is het eerste wat in het oog springt, maar de precisie waarmee de formules zijn opgebouwd maakt Aesop ongekend in de branche. De pure actieve extracten zijn enkel samengevoegd om de gewenste werking voor huid en haar te creëren. Ieder huidtype heeft een andere originele geur die als natuurlijke resultaat voortkomt uit de essentiële oliën en pure extracten die zijn gebruikt.

De apothicaire uitstraling die veel beautymerken nu in hun presentatie gebruiken,  is in 1989 geboren met het creatieve design van de Australische Aesop. Aesop opent in een karakteristiek hoekpand in de Utrechtsestraat. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook het interieur van hoogstaand design zijn, denk aan klassieke houtsoorten met mid-centrury design meubels en industrieel ogende wasbakken. Deze hoge eisen aan interieur, alsmede het exterieur zijn kenmerkend voor het huidverzorgingslabel. Wanneer de winkel opent is nog niet duidelijk, maar dat blijft niet lang in het ongewisse. We houden je op de hoogte!

 

 

 

 

 

Gepost door:motherofminimalists

Editor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s