Van je routine maak je een ritueel als je ouder wordt. De tijd die je voor jezelf hebt, is schaars. Je badkamer transformeert in een wereld van rust, alles wat je hoort is het gekletter van druppels water  op de douchetegels. Terwijl jij je smeert met de natuurlijke olie van F.Miller skincare vormt de damp een natuurlijke mist. 

I never treated my body as a temple, up untill it became their temple.

Als gezondheid en verzorging niet hoog op je lijstje staan, dan komt dat wel wanneer je kinderen krijgt. Je krijgt verantwoordelijkheid waardoor jouw welzijn opeens het welzijn van anderen bepaalt.

5

De bewustwording van waar jij toe in staat bent, wordt de geboorte van respect voor jezelf, voor jouw lichaam. Dit brengt veranderingen mee in de keuzes die je maakt als het om je lichaam gaat. Wat je op je huid – je grootste orgaan – smeert, krijgt een diepere betekenis. Je lichaam is immers een tempel. Niet alleen dat van jou. Ook die van hen, van wie die kleine handjes nu op je buik, maar eerst erin zaten. Die buik wil je verzorgen met een product waarvan de productie en de moeite in lijn liggen met de wonderen die jouw lichaam verrichtte, zoals het luxe F.Miller Skincare.

Dit duurzame merk is ontwikkeld vanuit een holistisch gedachtegoed.
Schermafbeelding 2018-08-17 om 22.47.50 De oliën van F.Miller zijn natuurlijk en hebben een actieve werking op de huid. Tijdloze en verfijnde oliën die alleen bestaan uit effectieve essentiële ingrediënten. Alles wordt met de hand in kleine hoeveelheden verpakt. Een duurzaam productieproces, die daarmee ook inspireert tot duurzaam gebruik. Het voordeel van een luxe product is dat het je bijna vanzelf mindfull maakt wanneer je het gebruikt. Een olie aanbrengen wordt een liefdesmassage aan jezelf. Ieder stukje huid, vlekje en beginnend rimpeltje raak je aan met aandacht en tederheid. Liefde voor jezelf zoals je het aan je kinderen geeft.

 

Posted by:motherofminimalists

Editor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s