I am woman hear me roar.

Vrouwen, ik hou van jullie.  Mannen zijn fantastisch, sexy en aanbiddelijk, maar er hoort iets bij vrouw-zijn wat eindeloos inspireert. Er is geen woord voor. Het is een allure die iedere vrouw bij zich draagt alsof het haar signature eau de parfum is.

Misschien is het de onbewuste kracht om leven te schenken (of je dat nu gebruikt of niet). Of de aangeleerde bescheidenheid een ander niets op te dringen. Je bent ontwapenend. Je geeft zoveel zonder het door te hebben. Weet je eigenlijk wel dat je een muse bent? Er wakkert in jou zo’n sterk vuur dat jouw hart gepassioneerd en liefdevol maakt en de wereld om je heen.

Geen moment raak ik verveeld als je met een glinstering in je ogen vertelt over je prestatie, bij ieder woord hang ik aan je lippen. Je glimlacht met dromerige blik  door het korststondige besef dat je nu bent wie je altijd wilt zijn. Genereus neem je me mee in je succes en in jouw glorie glunder ik ook. Je praat, luistert en lacht. Je gaat op in je werk alsof je bent geboren voor het vak. Je verzorgt alsof er niemand anders bestaat die kan zorgen. Je hebt lief met heel je wezen. En dan is daar weer even die kwetsbaarheid, de wetenschap dat je hen fysiek niet aan kunt. Dat je ontvankelijkheid je ondergang kan zijn. Maar vrouw zonder jouw acceptatie is er geen creatie, geen leven, geen groei.

Woman, I see you and I love you.

Posted by:motherofminimalists

Online creative Digital editor Mom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s