Art & design
photography by MotherofMinimalists

Aangenaam! Het minimalisme heeft al járen mijn interesse, maar dat zou je niet zeggen als je me ziet. In niets straal ik het stereotype bewuste consuminderaar uit.

Ik ben nogal, uh, hoe zal ik het zeggen, mat-éé-rialistisch. Ik houd van spullen, vooral van design, kunst en onbetaalbare kleding. Één van mijn favoriete bezigheden is conceptstores in de stad afstruinen naar nieuwe hebbedingetjes met een zeer hoog hebbe(!), hebbe(!), hebbe(!) factor.

Maar sinds de jaarwisseling vorig jaar -toen ik de feestdag Oud en Nieuw heel letterlijk nam en á la Marie-Kondo al mijn oude bezittingen vroeg: “maak jij me gelukkig?” is er iets veranderd. Mijn huis is leger, ik shop minder en maak meer.

De chaos is er nog steeds. In mijn hoofd. Clutter op de keukentafel. En oké, oké meestal ook in de keuken en mijn kledingkast.

Met dit blog komt daar verandering in. Een online gids voor een minimalistisch leven: mentaal, materieel en relationeel. Alleen dat wat je gelukkig maakt is je kostbare tijd waard.

Posted by:motherofminimalists

Online creative Digital editor Mom

One thought on “De materialistische minimalist

  1. Wat een onwijs leuke blog heb je. Super veel herkenbare dingen, maar ook veel dingen om eens bij stil te staan. Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award. Neem een kijkje op mijn blog voor de daarbij behorende vragen. Het lijkt me leuk als je ze wil beantwoorden.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s